Ofertare lucrari amenajari interioare

Ce te convinge sa angajezi un mester ?


Rezultate

Urmareste-ne pe

Am creat acest modul cu scopul de facilita si a sustine intalnirea dintre cei care au nevoie de un executant pentru o anumita lucrare in casa (reparatie, renovare, zugravire) si executantii interesati sa contracteze aceste lucrari. Pentru a facilita prezentarea acestei functionalitati, vom numi cele doua parti in continuarea acestei descrieri, client si respectiv executant.

Indiferent din care categorie faci parte, pentru a beneficia de functionalitatile acestui site este necesar detinerea unui cont activ. Daca nu ai inca unul creat, gasesti aici explicatiile necesare pentru a face acest demers.

La crearea unui cont pe acest site vei beneficia imediat de drepturi client. Daca doresti sa plasezi oferte la lucrarile existente este necesar solicitarea administratorilor schimbarea tipului de cont in executant. Singurele cerinte pentru a ti se aproba aceasta solicitare este completarea completa si corecta a tuturor datelor personale. Ulterior aprobarii beneficiezi de toate drepturile contului client la care ti se vor adauga si drepturile de construire si plasare a ofertelor.

Selecteaza categoria din care faci parte:


Caut un executant pentru reparatii sau lucrari de amenajare

Ai ajuns in locul potrivit ! Am gandit functionarea modulului de ofertare astfel incat sa-ti oferim multiple oportunitati pentru:

 • a putea descrie o singura data, mai multor executanti in acelasi timp, care sunt activitatile pe care ti le-ai propus sa le intreprinzi in casa si care este starea actuala a frontului de lucru
 • a mentiona pentru care dintre aceste activitati cauti un executant, in situatia in care, pentru unele dintre ele deja exista un executant sau ai de gand sa le faci chiar tu
 • a putea primi si compara multiple oferte de pret si timp din partea executantilor inregistrati
 • a studia portofoliul si calificativele fiecaruia dintre executantii care ti-au transmis o oferta
 • a discuta, a clarifica si a negocia in particular cu fiecare dintre executatii care au plasat o oferta la lucrarea ta
 • a alege pe cel mai competitiv dintre ofertanti
 • a da un calificativ in final executantilor cu care ai lucrat si a informa despre nivelul tau de satisfactie.

Pentru a beneficia de toate aceste facilitati tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici cu contul si parola ta, sa-ti creezi o lucrare si sa adaugi pe cat posibil cat mai multe dintre operatiile ce ai de gand sa le executi. Pentru ca executantii sa-si poata o face o cat mai buna viziune despre lucrarile ce le vrei a fi desfasurate iti recomandam sa completezi cat mai complet informatiile di pagina „Descriere” a lucrarii create, precum si mentionarea operatiilor pentru care nu ai nevoie de un executant in pagina „In targ”. Cu cat mai complete vor fi aceste informatii cu atat vei incuraja executantii sa analizeze cerintele tale si sa accepte plasarea unei oferte de pret si termen de executie.

Un executant, in general, pentru a putea fi cat mai riguros in construirea unei oferte are nevoie sa cunoasca in primul rand starea curenta a frontului de lucru pentru a determina daca operatii auxiliare sunt necesare. De aceea iti recomandam sa folosesti toate sugestiile puse la dispozitie de acest site inainte de a solicita oferte din partea executantilor. Bineinteles ca dupa gasirea celui mai potrivit executant pentru lucrarea ta, negocieri ulterioare pot avea loc in afara acestui site.

Dupa finalizarea tuturor lucrarilor, te rugam sa revii pe acest site, sa acorzi cate un calificativ pentru fiecare dintre executantii pe care i-ai acceptat si sa spui si celorlalti care este parerea ta despre ei. Vei ajuta astfel la clasificarea executantilor inregistrati si promovarea celor mai buni dintre ei.

[De la inceput]

Executi lucrari de reparatii sau amenajari interioare ? Cauti lucrari noi ?

Ai ajuns in locul potrivit ! Am gandit functionarea modulului de ofertare astfel incat sa-ti oferim o serie de oportunitati pentru:

 • a gasi noi clienti si noi lucrari de amenajari interioare sau reparatii
 • facilitatarea construirii si prezentarii unei oferte de pret si timp pentru oricare dintre lucrarile deschise existente pe site
 • construirea unui portofoliu de lucrari, a unei imagini in aceasta piata si implicit promovarea ta prin adunarea si publicarea opiniilor celor pentru care ai lucrat.

Pentru a beneficia de toate acestea nu trebuie decat sa te autentifici cu contul si parola ta si sa incepi cautarea printre lucrarile inregistrate. Atunci cand una din lucrari prezinta interres pentru tine, accesand pagina „In targ” ai posibilitatea de a incepe construirea unei oferte apasand butonul din josul paginii „Creeaza oferta”.

Dupa crearea ofertei, poti incepe construirea prin bifarea operatiilor la care doresti sa te angajezi si astfel includerea lor in oferta. Pentru fiecare operatie bifata, este necesar sa mentionezi datele de incepere si finalizare estimate precum si pretul unitar al manoperei. Daca doresti sa te ocupi si de aprovizionarea materialelor necesare poti deasemenea sa completezi pretul acestora. Nu va fi permisa transmitereai ofertei catre client daca cel putin una din informatiile referitoare la timp si cost manopera ramane necompletata.

Inainte de transmiterea ofertei, accesand pagina „Conditii” poti modifica conditiile generale ale ofertei dupa cum urmeaza:

 • preturile incluse in oferta se pot prezenta clientului fie detaliat, pe fiecare operatie in parte, fie sumar prin ascunderea preturilor detaliate si prezentarea totalurilor fiecarei etape, fie doar totalul general al ofertei fara valorile din care rezulta acesta
 • termenul de valabilitate al ofertei, iti permite stabilirea perioadei de timp la finalul careia oferta va fi retrasa automat
 • mentionarea necesitatii platii unui avans, precum si nivelul acestuia, inainte de inceperea lucrarilor
 • modalitatea de plata solicitata pana la finalizarea operatiilor mentionate in oferta.

In pagina de mesaje vei avea posibilitatea de a purta discutii private cu potentialul client in vederea clarificarii aspectelor legate de oferta transmisa precum si a eventuialelor negocieri. Iti garantam confidentialitatea tuturor informatiilor pe care le incluzi in oferte.

[De la inceput]


Accesare cont
Utilizator:
Parola:
(am uitat parola)

Vreau si eu cont

Cei mai activi mesteri
Bucuresti sector 5
Solicita-i o oferta
bucuresti
Solicita-i o oferta
Bucuresti
Solicita-i o oferta