Cum trimit o oferta la o lucrare inregistrata ?

Ce te convinge sa angajezi un mester ?


Rezultate

Urmareste-ne pe

Esti interesat de una din lucrarile inregistrate la targul de lucrari si doresti sa intri in contact cu proprietarul pentru a-i face o oferta. Am pus la dispozitia ta un mecanism prin care sa construiesti si sa transmiti o oferta profesionista urmand cativa pasi simpli:

 1. Te autentifici folosind contul si parola alese de tine. Numai conturile cu drepturi de executant au posibilitatea de a crea si transmite oferte. Poti solicita aceste drepturi din pagina de detalii a contului tau.
 2. Cauti in lista de lucrari inregistrate.
 3. Accesezi lucrarea care prezinta interes pentru tine.
 4.  Apesi butonul "Creeaza o oferta pentru aceasta lucrare" din partea stanga a sumarului lucrarii. Butonul nu este afisat la acele lucrari la care proprietarul nu acceptata oferte. Dupa apasarea butonului, o noua oferta este creata automat si poti incepe imediat completarea ei. Pana la momentul transmiterii aceasta oferta nu este vizibila de catre client.
 5. Bifezi operatiile pe care doresti sa le incluzi in oferta. Nu este necesar sa incluzi in oferta toate operatiile din lucrare.
 6.  Pentru a nu pierde informatiile, salveaza din cand in cand oferta folosind butonul "Salveaza modificarile" din partea de jos a paginii. Daca nu ai timp sa termini oferta, ea ramane in contul tau si poti reveni alta data pentru a o finaliza si transmite.
 7. Oferta timp
   Completezi data de incepere si data de finalizare pentru fiecare dintre operatiile incluse (bifate) in oferta. Completand aceste informatii vei demonstra profesionalismul tau, faptul ca iti planifici bine timpul dar vei transmite in acelasi timp si data la care esti disponibil.
 8. Oferta pret
   Completezi pretul unitar pentru fiecare dintre operatiile incluse (bifate) in oferta. Pretul total al manoperei pentru o operatie se calculeaza automat folosind cantitatea mentionata de client.
 9. Conditii
   In pagina "Conditii" a ofertei poti specifica detaliile ofertei referitoare la:
  1. Modul de afisare a ofertei la client:
   • Detaliat oferta va fi prezentata clientului impreuna cu preturile unitare mentionate de tine pentru fiecare dintre operatiile incluse.
   • Sumar nu se vor prezenta clientului preturile unitare ale operatiilor incluse, ci doar sumele totalizate pe fiecare dintre etape si pretul total al ofertei
   • Total se va afisa clientului doar pretul total al ofertei
  2. Valabilitatea ofertei este timpul cat oferta va fi mentinuta la client lasandu-i posibilitatea de a o accepta sau refuza. Dupa scurgerea perioadei mentionate de tine, oferta expira si tu esti singurul care o poate reactiva si retransmite.
  3. Nivelul avansului daca doresti a fi platit de catre client inainte de inceperea lucrarilor.
  4. Modul de efectuare al platilor de catre client. Poti solicita astfel plati partiale pe parcursul executiei sau plata integrala la finalul tuturor lucrarilor.
 10.  Dupa completarea tuturor informatiilor apesi butonul "Trimite oferta" pentru a transmite oferta catre client. Daca toate informatiile sunt completate oferta este plasata la lucrare iar clientul este anuntat printr-un email.Accesare cont
Utilizator:
Parola:
(am uitat parola)

Vreau si eu cont

Cei mai activi mesteri
bucuresti
Solicita-i o oferta
Bucuresti sector 5
Solicita-i o oferta
Bucuresti
Solicita-i o oferta