Caut lucrari de amenajari interioare pe internet

Ce te convinge sa angajezi un mester ?


Rezultate

Urmareste-ne pe

Am intalnit multi mesteri care au inteles potentialul urias oferit de internet si noile tehnologii de comunicatie. Chiar si cei mai in varsta, care poate nu au deprins inca pe deplin abilitatile utilizarii unui calculator, au ajuns sa constate ca unii dintre cunoscutii lor reusesc sa contacteze mai multi clienti si sa obtina intr-un final mai multe lucrari prin simpla utilizare a internetului.

Intr-adevar, pe langa metodele clasice precum anunturile la mica publicitate sau recomandarile facute de fostii clienti, internetul permite astazi abordari noi de publicitate si promovare. Este relativ ieftin si la indemana sa creezi sau sa sa platesti serviciile unui profesionist care sa-ti creeze si sa-ti publice pe internet un site web care sa te prezinte pe tine si activitatea ta. Poti chiar sa cumperi o adresa reprezentativa precum www.george_adreescu.ro sau www.mester_serios.ro. Vei putea publica astfel pe internet datele tale de contact, imagini cu lucrari pe care le-a executat, articole cu sfaturi din activitatea pe care o intreprinzi, etc. Un aspect important insa, dupa crearea si publicarea pe internet a site-ului, este ca el sa fie cunoscut si accesat de utilizatorii de internet. Poti pune cele mai utile si interesante informatii in acest site, dar daca ele nu sunt accesate rezultatul este nul.

Un utilizator de internet poate ajunge pe site-ul tau de prezentare fie cunoscand adresa, fie gasind o legatura (link) printre rezultatele motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc.) sau pe un alt site. Rezulta astfel ca pentru a-ti promova serviciile prin intermediul acestui site de prezentare este necesar mai intai sa promovezi site-ul pe internet. Daca crearea si publicarea site-ului se poate face cu costuri reduse, cheltuielile pentru promovarea acestuia vor deveni mai apoi semnificative.

Un alt aspect care merita luat in considerare este relevanta si increderea inspirata de informatiile expuse pe un site de prezentare. Oricat de obiectiv sunt ele prezentate, acestea pot fi percepute si tratate cu suspiciune. Mult mai multa valoare si incredere vor inspira prezentarile facute de un site cunoscut, un fost client sau un partener decat cele proprii. Ideal ar fi sa iti promovezi serviciile printr-un site popular dar care sa-ti permita sa prezinti mai mult decat un scurt anunt publicitar.

Luand in calcul toate aceste nevoi si punandu-le cap la cap, am creat Targul de lucrari pentru a-ti oferi cadrul ideal de a te face cunoscut si a-ti crea un renume. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de administrarea si promovarea site-ului si concetreaza-te pe ceea ce faci mai bine. Inregistreaza-te la Targul de lucrari si promoveaza-ti imaginea pe internet fara bataie de cap si cheltuieli inutile.

Incepe acum sa-ti creezi un renume interactionand cu clientii care au inregistrat lucrari in targ. Discuta cu ei, ofera-le sfaturi, construieste si transmite-le oferte. Noi inregistram, socotim toate aceste activitati si le publicam pe internet. Pe baza activitatii tale, iti construim o imagine si o prezentam tuturor celor interesati: portofoliul tau de lucrari castigate si numarul de oferte pe care le-ai transmis. Adunam parerile clientilor tai si le publicam pe internet.

Arata-le clientilor ca esti un profesionist, ca stii sa evaluezi o lucrare si sa estimezi corect costurile si timpii de executie necesari. Prezinta-te in fata lor cu oferte concrete, adaptate nevoilor lor si castiga-le increderea. Cu un minim de efort si rabdare, vei putea intr-un mod eficient si obiectiv, sa convingi si sa fii primul contactat pentru lucrarile din targ.

Inregistreaza-te acum si rupe gura targului !


Comenteaza articolul pe Facebook


Accesare cont
Utilizator:
Parola:
(am uitat parola)

Vreau si eu cont

Cei mai activi mesteri
bucuresti
Solicita-i o oferta
Bucuresti sector 5
Solicita-i o oferta
Bucuresti
Solicita-i o oferta